Într-o lume a teatrului unde numele mari strălucesc pe afișe, tânărul actor Shahbazimoghadam Mohammad Jawad își face loc pe scenă, împărtășind cu noi călătoria sa plină de provocări și realizări. De la primele emoții la confruntarea cu realitatea artistică, acesta ne dezvăluie direct din platourile DC News TV, cum este să joci alături de actori consacrați și să îți croiești drum în lumina reflectoarelor.

Primii pași în lumea teatrului 

“Cum e pentru tine experiența de a de a juca astăzi pe scene cu mari actori, atât pe scenă de teatru, cât și în film, pentru că o să vorbim un pic mai încolo și despre asta.” a întrebat Andreea Cercel.

“M-am lovit de asta chiar din timpul facultății, din anul trei. Am făcut debutul la Teatrul Național, în spectacolul Neguțătorul din Veneția, după piesa lui Shakespeare. A fost așa cumva, pentru început puțin overwarming.” a răspuns Shahbazimoghadam Mohammad Jawad.

Confruntarea cu realitatea artistică 

“Nu mă așteptam de la a lucra cu colegii mei, care majoritatea erau de vârsta mea, se mai și întâmplă să intre studenți mult mai înaintați în vârstă, dar la mine erau cam toți la fel adică toți tineri cumva și deodată să joc cu oameni consacrați. Mi-a luat ceva să mă obișnuiesc, să nu mai am emoții. Cel mai rău era nevoia asta de a demonstra, că pot și eu și simțeam că orice nu-i de ajuns, că sunt prea buni ei și că mai am de muncă până să ajung și eu acolo” a explicat acesta.