În lumea politică, notorietatea și popularitatea sunt adesea considerate atuuri valoroase, dar sunt ele suficiente pentru a conduce eficient o administrație publică?

Mihai Enache, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor, este invitatul realizatorului Răzvan Dumitrescu în platourile DC News TV, unde se discută pe tema primăriei capitalei și cum ar trebui aceasta condusă.

Calitățile necesare pentru un Primar General

“Domnul Piedone este un domn foarte popular, are o notorietate foarte ridicată, poate este politicianul cu cea mai bună activitate în online.

Însă eu cred că nu astea sunt calitățile care te califică pentru un post de primar general unde ai nevoie de oameni care să știe să facă proiecte mari de investiții, oameni care să știe să atragă finanțări, oameni care să își asume aceste lucruri.” a transmis Mihai Enache.

Moștenirea fricii de fonduri Europene

“La Sectorul 5 este o moștenire a fricii de fonduri Europene și asta este de pe timpul lui Marian Vanghelie, care spunea cu gura lui că el nu face proiecte cu fonduri europene, să nu-l controleze pe el toate aceste instituții care au atribuții de control, atunci când faci proiecte pe fonduri europene.

Așa că nu cred că popularitatea domnului Piedone este suficientă pentru a putea gestiona și a putea demonstra în funcția de primar general derularea de mari proiecte așa cum are nevoie Bucureștiul.” a explicat candidatul AUR.