Astrologia ne oferă o perspectivă asupra modului în care corpurile cerești pot influența viața noastră.
În emisiunea de astăzi, astrologul Daniela Simulescu de la DC News TV a discutat despre conjuncția Marte-Saturn și efectele sale asupra diferitelor semne zodiacale.

Berbec: Astrele sunt de partea ta

“Iată că a venit această zi de 11 aprilie. Nu avem așa un aspect special. La miezul nopții s-a petrecut conjuncția Marte-Saturn. Ea a influențat și ziua de ieri și cu siguranță va avea efecte și asta. Hai să ne uităm la fiecare dintre noi, cam care ar fi recomandările mele pentru această zi.

Începem cu Berbecul sau cei cu ascendentul în Berbec. Vreau să-ți reamintești faptul că în semnul tău este Soarele. De fapt avem așa Soarele, Mercur retrograd, ce-i drept, Venus. Ce trebuie să ai tu în vedere este că ai multe atuuri din partea astrelor, nu-ți ies 100% lucrurile așa cum ți-ai fi dorit, dar important e să ai inițiativă, măcar prin discurs să spui că vrei niște lucruri.” a explicat astrologul.

Balanță: Vreți să fiți mințiți

“Mergem acum, iată la Balanță sau ce-i cu ascendentul în Balanță. Ce avem noi aici pentru voi? Bineînțeles, în casa a 7-a această conjuncție. Lăsați de la voi foarte mult, extraordinar de mult. Și când e vorba de partenerul de cuplu, și când e vorba de prieteni și când e vorba de colegi, lăsați de la voi, vă faceți că nu vedeți.

Cumva vreți să fiți mințiți zilele acestea, pentru că aveți nevoie de multă, multă liniște.” a transmis Daniela Simulescu.