Seniorii din București au fost întrebați ce le-ar spune politicienilor dacă aceștia din urmă le-ar acorda timpul „cât de-o cafea”.

Regimul Ceaușescu a fost cancer. Acum ei ce fac?

„Ce le-ați transmite politicienilor dacă ați ieși la o cafea?”, a întrebat jurnalista Dana Mihai.

„Indiferent cine ar fi, ori președinte, ori prim-ministru, toți sunt o apă și un pământ. Toți fură de la capăt și până jos. Întrebarea mea ar fi: «Unde merge țara asta?». Ce-a făcut Nicolae Ceaușescu a fost cancer pentru țară. Ei acum ce fac, ce pot să mai facă din ce-a mai rămas în țara asta?

Nu aveți niciun proiect de țară, veniți și luați voturile de la populație ca niște lași, niște hoți de țară. Toți sunteți o apă și-un pământ!”, a transmis un cetățean supărat pe clasa politică din România.

Păcăleala pensiilor

„Să mai facă ceva și pentru popor, nu numai pentru ei. Prima oară au spus că măresc pensiile, că nu știu ce, iar acum au dat o lege prin care nu mai primim nimic la pensie. Nu pot să spun, am o pensie mai bunicică, am lucrat în armată 40 de ani și am avut un spor.

Prima dată când am ieșit la pensie nu ni l-a dat. Față de alții care au muncit la fel ca mine și au pensii mult mai mici, nu știu cum se descurcă”, a adăugat o doamnă intervievată tot în București.