Astrologia ne oferă adesea perspective unice asupra evenimentelor cotidiene, iar conjuncția Marte-Saturn nu face excepție. Acest fenomen astrologic, care se petrece în semnul Peștilor, aduce cu sine o serie de provocări și lecții de viață. Daniela Simulescu, astrolog DC News TV ne explică mai multe.

Conjuncția Marte-Saturn

“Iată că a venit și această zi de 10 aprilie, una puțin frustrantă, să știi. Pentru că ne apropiem de conjuncția Marte-Saturn în Pești. În teorie, știi cum e Marte, e micul malefic, Saturn e marele malefic. Dacă stăm să ne gândim la cuvintele astea, o luăm razna.” a transmis astrologul.

Reziliența și maturitatea

“De fapt, e în felul următor: Marte reprezintă acțiunea, furia, curajul, energia, nerăbdarea. Saturn reprezintă răbdarea, blocajele, maturitatea, rezistența. Și când cei doi se întâlnesc, bineînțeles, prima dată avem un blocaj, o frustrare. De fapt, avem reziliență.” a adăugat aceasta.

Emoții și vulnerabilitate

“Bineînțeles, această conjuncție se petrece în semnul Peștilor. Ce înseamnă asta? Să o luăm mai ușor cu emoțiile. Nici lui Marte în Pești nu prea cred că-i plac emoțiile. Lui Saturn în Pești nici atât, iar vulnerabilitatea, dragii mei, nu prea își are rostul zilele acestea. Cumva, trebuie să acceptăm că suntem oameni mari și că oamenii mari nu merg de pe norișor pe norișor.” a explicat Daniela Simulescu.