Astrologul Daniela Simulescu a vorbit la DC News TV despre Luna Nouă și Eclipsa totală de Soare din 8 aprilie 2024.

Ce recomandă Daniela pentru această zi importantă

„Astăzi este zi cu Eclipsă, cu Lună Nouă în Berbec. E o zi destul de importantă în toată matematica anului 2024 din punct de vedere astrologic. Avem o Eclipsă de Soare, o Lună Nouă, așa că teoretic vorbim despre noi începuturi, despre lucruri ascunse, ocultate se numesc ele.

Atunci când vorbim de arhetipul Berbecului, avem prospețime, furie și mai avem și un Mercur Retrograd. Iată, dacă astăzi am o recomandare pentru voi, o am pe următoarea: Trebuie să vă acceptați limitele, trebuie să vă dați seama de ce vă puneți în anumite ipostaze, să vă acceptați condiția de muritori și că nu suntem perfecți, ca să putem merge mai departe și să putem avea rezultate mult mai frumoase”, a spus Daniela în începutul emisiunii de luni.

Sfat prietenesc: fără planuri mărețe

„Știu că sunt foarte mulți care vor să-și pună intenții, să facă ritualuri, să-și pună planuri, să-și pună obiective pe o Lună Nouă și mai ales pe Eclipsă, doar că vă reamintesc că Mercur e Retrograd în același semn și este în conjuncție cu Chiron.

Invitația ar fi să nu vă duceți mai departe, să nu vă puneți planuri precum «Sunt nefericit în relația în care sunt și îmi doresc o altă relație nouă, frumoasă, să fie perfectă». Până nu vă dați seama de relația în care sunteți, nu o să o aveți pe cea super-fericită”, a conchis ea.