Analistul politic Bogdan Chirieac subliniază că urmează două săptămâni cruciale ale lui Cătălin Cîrstoiu, în care se poate juca aproape definitiv șansa sa la Primăria București.

Nicușor Dan, în campanie prin Herăstrău

„Se conturează o dispută Piedone – Nicușor. Cred că în acest moment Piedone este în față, iar Nicușor Dan încearcă să-și mobilizeze electoratul pe care îl are, un electorat important. Dar mai cred că mulți sunt dezamăgiți de Nicușor Dan.

Să te cheme Nicușor Dan și să vorbești de Parcul Herăstrău, ce să vă spun… acolo nu se poate merge pe alei, copiii nu pot merge cu bicicleta din cauza crevaselor. Malurile sunt prăbușite. E și meritul doamnei Armand de multe ori, dar în orice caz, așa cum sunt, se conturează”, a explicat Chirieac la Antena 3 CNN.

Săptămâni cruciale pentru șansele lui Cîrstoiu

„Profesorul Cătălin Cîrstoiu cred că stă mai mult în Spitalul Municipal, cred că se vede tot mai puțin în această campanie. Știți bine că eu, inițial, am crezut că va fi primar general, în ciuda faptului că în sondaje Cristian Popescu Piedone apărea pe locul I, ca și acum.

După ce am văzut prestația, inclusiv că spune că PSD și PNL nu-l sprijină, inclusiv că electoratul PSD, nu conducerea, l-ar sprijini mai degrabă pe Piedone, dincolo de comunicarea cu cetățenii… nu trebuie să le vorbești ca studenților în aula universității. Trebuie să poți să le vorbești de la Academie la Zăbrăuți, trebuie să ai vorbe pentru toată lumea.

Cred că dacă o ține așa încă două săptămâni, ordinea nu mai poate fi schimbată și vom avea finala evident între Nicușor Dan și Piedone. E un singur tur, vorbesc de ordine – Nicușor Dan sau Piedone”, a conchis analistul.