Daniel Buzdugan a participat la emisiunea Oraculul Vedetelor de la DC News TV și a vorbit despre dorința sa ca românii să fie mai uniți și să se susțină reciproc mai mult.

Dezvoltare personală în izolație

„Văd că e o modă acum cu dezvoltarea personală. Toată lumea face dezvoltare personală, dar nimeni nu o aplică. Eu aș face o dezvoltare colectivă, pentru că unii dintre noi poate suntem mobilați așa. Am citit, am ascultat ce spun psihologii, ce spun oamenii învățați, dar e foarte important ca noi să-i acceptăm și pe ceilalți din jurul nostru.

Noi, singuri, suntem în regulă poate, dar în colectivitate vedem că e un dezastru. Se dau poze din vacanță pe ecran. Ce facem când auzim românește în vacanțe? Fugim. «Șt, mai încet, sunt niște români». Te uiți la alte nații și vezi că se adună, se susțin, se ajută”, a spus realizatorul de programe radio.

Exemplul vacanțelor din Grecia

„Un popor nu poate fi sănătos dacă nu socializează. Mă uitam în alte țări sudice, pe unde ne facem vacanțele. Te simți bine, te duci la greci unde merg de vreo 13-14 ani – pentru că avem prieteni care au făcut facultatea la Iași și sunt medici acolo. Suntem prieteni de o viață aș putea spune și mergem de obicei în sate. Am trecut de etapa de hoteluri.

Mergând de atâția ani, facem parte din satul respectiv. Lumea știe că în luna august vine familia aia faină din România. Faină, fără falsă modestie, fac o imagine bună. Sunt mulți români care fac o imagine bună României pe unde merg în vacanțe. Am adus în România foarte mulți greci, le-am stârnit interesul”, a adăugat Buzdugan.