Astrologia ne surprinde adesea cu evenimente cosmice care ne influențează viața de zi cu zi. Un astfel de eveniment este intrarea lui Venus în zodia Berbec, un moment care promite să aducă energie și curaj în viețile noastre. Daniela Simulescu, expertă în astrologie la DC News TV, ne oferă o perspectivă detaliată asupra acestui fenomen.

Energia și curajul lui Venus în Berbec

“Deci, am putea spune că e foarte multă energie, foarte mult curaj, dar să nu uităm că Mercur e retrograd în același semn. Deci ne și chinuim puțin, că bine, atunci când ceva este așa simplu și ușor, nu rămânem memorabili. Dar atunci când ne chinuim puțin, parcă suntem mai mândri de noi, nu-i așa? Hai să ne uităm la fiecare dintre noi cum ne ajută intrarea lui Venus în Berbec. Pregătiți-vă de un weekend minunat. Acest Venus va face și un sextil cu Pluto, pentru că Pluto e în Vărsător și e la început acolo. Și da, pregătiți-vă luni de eclipsă.” a explicat Daniela Simulescu.

Influența lui Venus asupra zodiilor

“Bun, hai să mergem la fiecare dintre noi. Trecem la Gemeni sau cei cu ascendentul în Gemeni. Venus să duce în casa a 11-a, unde-i și Mercur, știți cum e? Eu în locul vostru n-aș sta în casă zilele acestea, aș vorbi, aș comunica, m-aș distra, aș merge la evenimente aș citi, m-aș înscrie la tot felul de alte evenimente. Deci știți cum e. Cu cât sunteți mai deschiși în perioada următoare, cu atât veți avea mai multe beneficii.
Mergem la Rac sau ce-i cu ascendentul în Rac. Ce credeți? Venus vine să vă ajute, dar lui Venus știți e îi place foarte mult, îi place încrederea, îi place îndrăzneala și când Venus trece pe acolo trebuie să vă scoateți puțin la suprafață, trebuie să vă faceți voi vizibil și cu siguranță aveți mecanismele prin care să reușiți.” a explicat astrologul.