Săptămâna aceasta avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News, iar Daniel Buzdugan este cel care vine în studioul nostru cu povești minunate din viața personală. Veți afla în această ediție cine este Daniel Buzdugan din spatele camerelor de filmat și din spatele emisiunii matinale de la Radio Zu.

Îndrăgitul prezentator vine cu extrem de multe povești de viață, lecții, pe care fie le-a trăit pe propria piele, fie le-a auzit de la sutele de oameni pe care i-a întâlnit de-a lungul timpului. Pe lângă aceste lucruri, acesta ne va face mărturisiri de la începutul carierei sale, când a fost nevoit să dea Iașiul pe București, deși își iubește orașul natal extrem de mult. De asemenea, cine îl urmărește pe Daniel Buzdugan știe deja că acesta obișnuiește să-și facă concediile în Grecia de aproximativ 14 ani ani de zile, iar dacă mulți nu-i înțeleg această decizie, acesta ne va aduce mai multe argumente pentru care decizia sa este cât se poate de justificată.

Cu toate aceste subiecte interesante, dar și cu multe altele, precum ar fi cel mai mare regret din viața sa, prietenia cu Mihai Morar și lecția primită de la Părintele Vasile Ioana, vă așteptăm vineri, 5 aprilie 2024.

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 5 aprilie 2024, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.



Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola