Diana Tache și Mugur Ciuvică au dezbătut cea mai recentă apariție a președintelui Klaus Iohannis, aflat în ultimele 6 luni de mandat. În mijlocul unor controverse majore privind vila din Aviatorilor 86 și candidatura la șefia NATO, președintele în funcție s-a afișat la golf de Paștele Catolic.

Cu limuzinele pe terenul de golf

„Imaginea aceea de la golf, cu două limuzine germane parcate pe teren, și cu Iohannis trecând agale de mână cu soția, el fiind îmbrăcat ca un milionar american… Ăsta e Iohannis. Nu ai cum așa ceva. După ce ai avut probleme că ți-ai renovat vila de lux, că te plimbi tot timpul până acolo, că ai avioane de lux, că ai excursii de lux, hoteluri de lux, la Mandarin nu știu cum. După aceea, aproape în Sfânta Zi de Paște, te îmbraci ca un milionar american și treci agale pe lângă limuzinele germane… așa ceva”, a spus Ciuvică la Miercurea Neagră de la DC News TV.

Comparația cu Geoană

„Cu crosa în mână, în timp ce Geoană a ținut un discurs într-o biserică catolică și a ținut un discurs despre smerenie. Ținea o lumânare în mână, vorbea despre smerenie, pace, unitate, ce rău e războiul.

Al nostru, sprijinit în crosă, fără să se adreseze comunității catolice, fără nimic. Zice dl. Ciuvică de milionarii americani. Când vii cu limuzina peste teren, la fel cum vin cocalarii ăia la mare cu mașina pe plajă…”, a adăugat Tache.

Ce ar spune Donald Trump dacă l-ar vedea pe Klaus Iohannis

„Eu cred că dacă Donald Trump vede imaginile cu Iohannis prinde boală pe el. Zice «Cine e ăsta, nene, de concurează?». Vine esticul ăsta de vine și face fițe. Să nu mai dați imaginile, dacă le vede Trump… «Râde de mine?»”, a conchis Mugur Ciuvică.