Astrologia ne surprinde din nou cu evenimente cosmice care ne pot influența viața de zi cu zi. În această perioadă, Mercur, planeta comunicării, își începe retrogradarea în semnul Berbecului, un moment astrologic important care merită atenția noastră. Daniela Simulescu, astrolog DC News, ne spune mai multe.

Impactul retrogradării lui Mercur

„Iată că a venit și această zi în care banditul de Mercur își începe retrogradarea în semnul Berbecului. Probabil că s-au întâmplat foarte multe în ultimul timp. Și-a făcut anunțată prezența de acum câteva zile dacă stăm bine să ne gândim. Mercur va retrograda până pe 25 aprilie, dar țineți cont că efectele se vor duce până pe 15 mai. Și cum în perioada aceasta urmează și o eclipsă, cum ne apropiem și de marea conjuncție Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie, deci, ce să mai? Mercur ne va da multe bătăi de cap”, a spus Daniela.

Taur: O perioadă de reflecție

„Mergem acum la Taur sau cei cu ascendentul în Taur. Cum spuneam și ieri, prea multă bază pe trecutul ăsta. Mercur retrogradează în Casa a XII-a și s-ar putea să-ți dai seama că te-ai cam faultat singur. S-ar putea să-ți dai seama că ți-ai făcut mult rău și ce se întâmplă pe moment? Furie, multă furie, ghici pe cine? Tot pe tine. Nu zic să fii furios pe alții, dar îți zic să înveți să fii mai blând cu tine însuți”, a adăugat ea.

Balanță: Confruntări și reîntâlniri

„Mergem acum la Balanță sau cei cu ascendentul în Balanță, vă veți pomeni cu foști parteneri sau cu partenerul pe care îl aveți acuma, apar niște discuții din nimic care vă pot provoca destul de mult. Dacă se întorc oamenii în viețile voastre, vă mai dau un mesaj, vă mai scriu, vă mai dau un like pe Facebook nu înseamnă că vor ceva de la voi. Trebuie să vă dați seama dacă voi mai vreți ceva de la oamenii respectivi”, a conchis Daniela.