Politicienii au revenit, după patru ani fără alegeri, printre cetățeni. Fie că vorbim de mersul la târg, la mici sau la piață, cei care se vor aleși în 9 iunie 2024 sunt în plină campanie electorală și vor să se facă văzuți în fața poporului.

Despre acest subiect a vorbit analistul Bogdan Chirieac la Antena 3 CNN, discutând despre poza de moment a cursei pentru Primăria Generală a Capitalei.

Gheață subțire pentru Nicușor Dan

„Dan Barna îi face contra-campanie lui Nicușor Dan? Aveți idee?”, a întrebat ironic Bogdan Chirieac. „Îl încurcă puțin Dan Barna pe Nicușor Dan. Dacă eventual se apucă și Vlad Voiculescu, după țeapa de un miliard de euro, să-i facă anti-campanie lui Nicușor Dan, nu-l văd bine…”.

Bătălia micilor. Cine dă mai bine în târg și în piață

„În rest, cred că e o greșeală ca medicul Cătălin Cîrstoiu să meargă pe linia de campanie a lui Cristian Popescu Piedone. Lui Piedone i se potrivește linia asta de campanie, dar în privința doctorului, cu toată dragostea… Deocamdată se duce la mici, la bere, la muștar, la mici, la chiflă, dar nu se vede.

Probabil că nu este asta campania pe care trebuie să și-o facă un intelectual, profesor universitar, decan la Medicină și așa mai departe”, a conchis Chirieac.