Elena Ionescu a venit la Oracolul Vedetelor pentru a împărtăși senzațiile din culisele emisiunii televizate Survivor. Vedeta spune că nicio altă experiență nu se poate compara cu Survivor și că show-ul ar îngenunchea pe oricine prin duritatea sa.

Nu este un joc, este o lecție de viață

„Survivor m-a creat așa. Dacă pot să spun ceva despre această primă experiență este că acest joc, care pare un joc, este de fapt o educație și o lecție de viață spectaculoasă din punctul meu de vedere. Nu cred că există nicio formă de învățământ, de armată, de ce vrei care să le cuprindă în așa fel pe toate încât să te descoperi pe tine ca persoană.

Acolo mi-am descoperit niște chestii pe care nu credeam vreodată că le am. Mi-am dat seama că indiferent prin ce greutăți treci, trebuie să ajungi să înveți să tolerezi, să respecți oamenii, să te acomodezi în niște condiții atât de precare în care un om în mod normal clachează. Ori cel puțin nu suntem obișnuiți. Să te deconectezi de lume, de tehnologie, să rezonezi cu natura 100%, să faci față naturii care vine cu atâtea provocări”, a explicat Elena Ionescu la DC News TV.

Oricine trebuie să treacă o săptămână prin așa ceva

„A fost o provocare imensă pentru mine, de la primul sezon pe care l-am câștigat și de care sunt și mândră. Cu aceeași energie am venit și în cel de-al doilea. O săptămână de Survivor pentru oricine în viață este extrem de benefică. E un fel de cură, un fel de detox. E o lecție supremă și foarte frumoasă”,  a conchis aceasta.