Dr. Dana Miricioiu a vorbit frumos despre pacienții săi bărbați, pe care îi laudă că se îngrijesc și caută să arate cât mai bine zi de zi.

„Pot să spun că jumătate din pacienții mei sunt bărbați. Aceștia vin singuri la consultații și cer tot felul de intervenții pornind de la injectări până la peeling-uri laser și intervenții chirurgicale. O parte dintre pacienții bărbați vin de mână cu iubitele sau cu soțiile, iar lucrul acesta mă bucură foarte mult.

Când vin împreună, discută fiecare despre celălalt: ce ar fi bine să facă, ce nu ar fi bine să facă. Rezultă o discuție foarte caldă, o înțelege reciprocă. Asta îmi place foarte mult pentru că fiecare se gândește la celălalt”, a explicat dr. Miricioiu.

Hidratare la nivelul feței, intervenții de augmentare a zonei malare

„Pacienții bărbați apelează la foarte multe intervenții. Fac intervenții de hidratare la nivelul feței, intervenții de augmentare a șanțurilor nazolabiale, zonei malare. Aceasta din urmă este o zonă specială din punctul meu de vedere care trebuie abordată la toți pacienții, femei și bărbați, pentru că este locul de unde alunecă prima dată grăsimea și se obțin acele depresiuni care prin augmentare redau forma feței, chipul tânăr și odihnit”, a adăugat ea.

Lipoaspirațiile asistate laser, utile pentru cei puțin mai leneși

„Aceștia mai apelează și la intervenții de curățare a tenului. Contrar a ceea ce ar crede femeile, pacienții au foarte multă grijă de ei și mă bucur când văd că apelează la serviciile noastre pentru a rămâne tineri, cu o piele curată și sănătoasă.

Intervențiile chirurgicale cel mai solicitate de pacienții bărbați sunt lipoaspirațiile asistate laser pentru că sunt un pic mai leneși în a ține dietă și atunci apelează la aceste intervenții pentru a îndepărta excesele de grăsime, dar și pentru a obține contracția pielii care se obține. Atunci, este momentul în care devin din ce în ce mai disciplinați în a avea și un stil de viață sănătos, în a ține diete, în a merge la sport. Odată dat startul, totul se schimbă în concepția pacienților bărbați și devin mai atenți la propria lor persoană”, a conchis medicul estetician.