Astrologia ne oferă o fereastră către dinamica cosmică și influența ei asupra vieții noastre cotidiene. În această perioadă, ne aflăm în sezonul Berbecului, un timp al începuturilor noi și al energiei dinamice. Daniela Simulescu, astrolog la DC News, ne împărtășește înțelepciunea stelelor pentru a naviga aceste ape astrale.

Soarele și Exaltare 

“Bună dimineața bine te-am găsit, Daniela Simulescu aici. Iată că ne apropiem ușor-ușor de retrogradarea lui Mercur, în semnul Berbecului. Dar până atunci Soarele este în acest semn, așa că am putea profita din plin de poziția Soarelui în exaltare, cum se numește în teoria astrologică, că nu v-am mai întrebat de mult cum vă simțiți în sezonul Berbecului. Hai să ne uităm așa la fiecare dintre noi.” a transmis astrologul.

Leu: Învățarea și Empatia

 “Trecem acum la Leu sau ce-i cu ascendentul în leu. La tine e vorba de a învăța și știi cum e, din când în când trebuie să acceptăm că nu le știm pe toate, dar nu într-un mod ironic și sarcastic și cinic ci să stai de vorbă cu oamenii și să vezi ce poți afla de la fiecare și ce-ți recomand eu ție este să nu te contaminezi. Să nu te identifici. Una e empatia, una e identificarea. Când o persoană trece printr-o situație, ascult-o, nu te băga imediat în seamă spunându-i că și tu ești acolo și tu ai trecut aia. Ascultă să vezi cum a trăit persoana respectivă evenimentul de care îți povestește.” a explicat Daniela Simulescu.

Fecioară: Echilibrul Energetic

 “Trecem la Fecioară sau cei cu ascendentul în Fecioară. La tine acest sezon, bineînțeles, vorbește iată de un schimb de energie, de cât dai, de cât primești, de cât investești, de cât obții de pe urma unei investiții. Adică trebuie să fii foarte calculat și în același timp să nu te sacrifici mult din punct de vedere financiar, mai ales dacă nu ți se cere.” a conchis aceasta.