Din această emisiune veți afla informații despre cariera lui Marin Sorescu și cele mai reprezentative momente ale acesteia.

Despre realizatorii emisiunii Cultura pentru toți:

Daniel Cristea-Enache este unul dintre cei mai importanți critici literari. S-a afirmat de foarte tânăr, fiind autorul a peste 1000 de cronici, primind nenumărate premii și distincții literare pentru cărțile sale și fiind inclus în Istoria critică a literaturii române. Editia a II-a, revăzuta si adăugita, a lui Nicolae Manolescu.
Doctor în Filologie (summa cum laude), este conferențiar universitar la Facultatea de Litere, Universitatea din București.

Flaviu George Predescu este scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din România, colaborator DC News din anul 2015, realizator și al emisiunii De Ce Citim și autor de articole la Literatura de azi.
Vă rugăm să ne urmăriți apăsând butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!
În mod obișnuit, Cultura pentru toți se transmite în premieră în fiecare miercuri de la ora 14, dar există și ediții speciale, difuzate în alte zile ale săptămânii. Se poate accesa:

Site: https://www.dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/