În campania electorală din 2020, cetățenii din Aviației au fost asigurați că Piața Aurel Vlaicu va deveni un punct de referință pentru comunitate, depășind chiar și renumita Piață Obor. Cu toate acestea, realitatea de astăzi este cu totul alta. Dan Podaru, candidat la Primăria Sectorului 1, și-a expus opinia live în platourile DC News TV, la emisiunea #Rezist, moderată de Oana Stănciulescu.

Piața Aurel Vlaicu: Un vis uitat

„Am primit de la cetățenii din Aviației un fluturaș, un pliant în care scrie: «Piața Aurel Vlaicu va depăși Piața Obor», așa era sloganul din campania din 2020. Astăzi, Piața Aurel Vlaicu este aproape închisă. Mai există un singur comerciant.

Primarul Clotilde Armand, desființând direcția piețelor, în definitiv, a distrus piețele din Sectorul 1 pentru că nu a mai avut cine să le coordoneze.”, a transmis Dan Podaru.

Desființarea direcției piețelor: O decizie controversată

„De ce? Care este motivul desființării?”, a întrebat Oana Stănciulescu.

„Explicația din anul 2020 a fost referitoare la cheltuieli. În momentul în care desființezi o structură nefuncțională, să ne imaginăm că e nefuncțională, o înlocuiești cu o altă structură funcțională.

Primarul Clotilde Armand, nefiind capabil să strângă în jurul lui o echipă de profesioniști, a desființat structuri neînlocuindu-le cu nimic”, a subliniat candidatul pentru Primăria Sectorului 1.