Săptămâna viitoare se anunță a fi una plină de evenimente astrologice, cu o eclipsă de lună plină care promite să aducă schimbări notabile. Daniela Simulescu, astrolog DC News, ne spune ce ne pregătesc astrele.

Eclipsa plină de evenimente

 “Ne uităm la evenimentele săptămânii viitoare, țin să vă spun că m-am strofocat puțin să le caut, să le găsesc, să am despre ce să vorbesc pentru că nu sunt foarte multe. E adevărat, e de ajuns să avem o eclipsă, nu ne mai trebuie nimic altceva pe lângă de cele mai multe ori.” a transmis astrologul.

“Și pentru că este iată o eclipsă de lună plină, s-ar putea să avem parte de tot felul de evenimente în jurul nostru, mai ales când e vorba de negocieri. Știm că atunci când vorbim de arhetipul Balanței, vorbim despre diplomație, negociere, socializare, toată zona aceasta. Doar că de cele mai multe ori, în spatele acestor concepte se ascunde și foarte multă furie și nehotărâre, și foarte multă frustrare.” a adăugat aceasta.

Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

“Așa că mulți dintre noi s-ar putea ca la începutul săptămânii următoare să avem tendința de a pune stop unor parteneriate, de a ajunge la un apogeu, de a ne da seama că nu mai merge. Arhetipul Balanței vorbește în primul rând despre relații. Cei care vor fi cei mai afectați sunt cei cu marcaj cardinal în astrogramele natale. Vorbim de Berbec, de Rac, de Balanță și de Capricorn.” a explicat Daniela Simulescu.