Într-o societate în care expresia emoțională este adesea îngrădită de norme nescrise, Dr. Crina Vereș aduce în lumină o realitate adânc înrădăcinată în comportamentul uman, direct din platourile DC News TV.

Ascunderea emoțiilor 

“Apropo de emoții, că la un moment dat vine la un curs la mine, un domn, avea un poker face, nu a mișcat o geană, stătea și în față și mă gândeam, oricât sunt eu așa de expresivă, el nu a mișcat o geană. Zic, Dumnezeule, chiar n-am reușit să ating nicio coardă la el și la care vine omul la mine la finalul cursului, zice «doamnă, a fost cel mai tare curs la care am participat vreodată», atât de profund m-a atins asta și abia atunci vedeam niște foarte mici mișcări faciale, micro-expresii pe față, și îmi dădeam seama cum a fost atât de profund impresionat.”

Stereotipurile de gen 

“Doar că unii dintre noi am fost învățați să nu arătăm asta și mai ales bărbații nu prea sunt învățați să-și arate emoțiile. De ce? Că dacă-ți arăți emoțiile ești cum? Slab, pămpălău, neputincios…” a explicat Dr. Crina Vereș.

Prin cuvintele Dr. Crina Vereș, suntem invitați să reflectăm asupra propriilor noastre experiențe și să ne întrebăm cât de des ne ascundem adevăratele sentimente în spatele unei măști de indiferență.