Pe 25 martie va avea loc prima eclipsă din 2024. Nativii care au marcaj cardinal în hărțile natale, deci Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor resimți din plin acest eveniment. Le va fi destul de greu să ia o decizie, chiar dacă vor încerca să o mai evite, așa cum au mai făcut-o. De fiecare dată această fază a lunii vorbește despre un apogeu. Ajungem într-un punct decisiv. Mai ales în zona relațiilor și a parteneriatelor. Daniela Simulescu, astrolog DC News, ne explică care vor fi efectele resimțite în urmă acestei eclipse.

Confruntarea Berbecului cu Balanța

“Berbecul care este foarte curajos și furios, îl pui față în față cu Balanța care este foarte diplomată, dar și foarte evitantă, ce avem aici? Avem nevoia de a lua decizii, mai ales pe plan relațional și parteneriat.” a transmis astrologul DC News.

“Întotdeauna în jurul unei luni pline, mai ales că avem și o eclipsă acum, deci și nodurile implicate, e clar că mulți dintre noi se vor confrunta cu următoarele situații: mai continui relația asta, mai pornesc în relația asta?” a adăugat aceasta.

Momentul decisiv în relații

“Berbecul o să zică gata, Balanța o să zică stai să vedem, să fie corect, să găsim momentul decisiv, momentul cel mai potrivit. Acum nu înseamnă că toată lumea se va despărți, nu înseamnă că totă lumea gata își ia lumea în cap și pleacă, ci înseamnă că este un moment foarte bun de a schimba ceva în modul în care noi relaționăm, modul în care noi negociem. Și mă refer, e adevărat, prima dată la relațiile personale pentru că pe noi, oamenii, asta ne interesează cel mai mult, după care la cele profesionale sau sociale, bineînțeles. Deci iată, avem un moment în care trebuie să zicem stop, ce am de făcut.” a explicat Daniela Simulescu.