Bucureștenii au răspuns la întrebări despre cele două mandate ale președintelui Klaus Iohannis. În timp ce unii au fost mai blânzi cu punctajul, alții nu i-au dat notă de trecere. Iată ce au spus:

Prea îngâmfat

„Care credeți că a fost cea mai mare greșeală a președintelui Klaus Iohannis?”, a întrebat jurnalista Dana Mihai.

„E prea îngâmfat, prea plin de el, te privește de sus, nu e aproape de popor, te privește de sus. Când vrei să fii aproape de popor trebuie să te uiți și în jos, nu de la înălțime”, a spus o cetățeancă intervievată pe străzile Bucureștiului.

„Ce notă i-ați da pentru cele două mandate?”, a mai întrebat jurnalista.

„Nu știu dacă există notă, pentru că nu a meritat nimic. A beneficiat de banii poporului. Sunt oameni în țară care efectiv se culcă nemâncați, mai ales copii”, a mai răspuns femeia.

Nota șase, de trecere

„Nu a mediat, nu s-a implicat în conflictul ăsta dintre partide. Mi s-a părut că a fost «Eu nu mă bag, eu nu», deci el a cules doar roadele. I-aș dat nota șase, ca să îi dau notă de trecere”, a răspuns un alt cetățean.

Media patru pentru cele două mandate

„El trebuia să stea cuminte la el la Sibiu acolo, să își vadă de casele lui și să ne lase în pace. I-aș da nota trei pentru primul mandat. Ieșea în parc, geaca roșie și plăcuțele suedeze… erau o opțiune politică pentru el. Să nu-i dorim și noi tot plăcuțe suedeze.

Pentru al doilea mandat îi dau un cinci, așa, că s-a plimbat și ne-a reprezentat prin toată lumea”, a adăugat un alt bărbat întrebat despre Klaus Iohannis.