Dan Podaru, fost consilier local în Sectorul 1, a spus la DC News TV că a încercat pe toate căile să semnaleze presupusele ilegalitățile pe care le comite primarul Clotilde Armand de la alegerile din 2020 încoace.

Autorizațiile de funcționare sunt blocate

„I-a înnebunit. Tot sectorul este înnebunit, sunt blocate autorizațiile de funcționare, iar oamenii aceștia pot fi sancționați oricând și devin și o masă de manevră.

  • Ori este incompetență,
  • Ori este rea-voință,
  • Ori este o formă de cenzură și de presiune asupra antreprenorilor din Sectorul 1.

La întrebarea asta nu vă pot răspunde eu, ci doar DNA-ul și autoritățile statului care trebuie să-și facă treaba”, a explicat Dan Podaru.

Câtor instituții le-a semnalat Podaru problemele

„De patru ani când vine vorba de Clotilde Armand am cerut ca oricine – de la Președinția României, Direcția Națională Anticorupție, Poliția Economică, Serviciile Secrete – să vină să-și facă treaba. Am cerut-o în public, în nenumărate conferințe de presă, în mod permanent.

Lucrul acesta nu s-a întâmplat. Clotilde Armand a sfidat legea la nivelul Sectorului 1 permanent în ultimii patru ani”, a adăugat fostul consilier local de la S1.

Acum, după demisia din funcția ocupată între 2020 și 2024, Dan Podaru candidează la Primăria Sectorului 1 cu ajutorul unui partid local.