Astrologul Daniela Simulescu a făcut previziunile momentului pentru Echinocțiul de Primăvară. Odată cu intrarea Soarelui în Berbec, cei cu semnul sau cu ascendentul aici vor avea mai multă energie, dar și mai multe responsabilități. Iată ce ne spune Daniela:

Sărbătorim timp de o lună

„Dragii mei, astăzi avem Echinocțiul de Primăvară. Soarele intră în Berbec, începe sezonul acestei zodii. Sărbătorim timp de o lună și suntem și cu o conjuncție Mercur – Chiron, ne apropiem și de o conjuncție Venus – Saturn. Dacă nu mă înșel, astăzi este și Ziua Internațională a Astrologiei. Se mai zice și pe ici pe colo că este și Ziua Internațională a Fericirii. Cum au picat ele toate în aceeași zi…”, a transmis astrologul la DC News TV.

Berbec: Mai multă energie să facem lucruri

„Începem bineînțeles cu Berbecul, sărbătoriții de acum încolo. Soarele intră în semnul vostru, vine primăvara, aveți mai mult chef, mai multă energie, faceți lucruri, aveți un program mult mai încărcat. Știți ce trebuie să învățați zilele acestea? Chiar dacă Mercur se află în conjuncție cu Chiron, viața nu-i perfectă. Și chiar dacă nu-i perfectă, o facem să fie frumoasă”, a explicat Daniela.