În ultimii ani, industria de înfrumusețare a cunoscut o revoluție tehnologică, în special în domeniul epilării definitive.

Ce era odată un proces dureros și incomod, acum a devenit o experiență mult mai confortabilă datorită avansurilor tehnologice. Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare, ne explică mai multe despre procesul de epilare cu laser, la DC News TV.

Suferința din Trecut

„Asta nu știe lumea în general, adică s-a suferit foarte mult la IPL, deci când a apărut toată lumea a suferit și aceea era epilare definitivă, dar aia nu este epilare definitivă ca acum”, a spus Andreea Tudorache, la Pastila de Frumusețe.

Tehnologia Modernă și Confortul în Epilare

„Acum tehnologia a avansat foarte mult și acel manipul pe care îl trece pe pielea ta ar trebui să aibă un cristal safir care să răcească la 3 grade Celsius, între 3 și 5 grade, adică tu înainte să simți lungimea, să simți laserul, să simți acea pișcătură, se îngheață zona. Adică, înainte se punea gheață, am văzut eu niște filmulețe, se punea așa gheață înainte și după aia urma venea cu manipulul după”, a adăugat e.

„Deci acum este făcut totul atât de simplu și atât de non-dureros încât nu știu… la mine, la noi nu se simte. Adică e în funcție de aparat, foarte, foarte mult contează aparatul.”, a mai explicat Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare.