Laminarea sprâncenelor a devenit un trend popular în rândul femeilor care își doresc o privire mai expresivă. Experta Larisa Tănase ne explică la DC News TV ce presupune acest proces și când este el recomandat.

Când este Recomandată Laminarea?

„În primul rând vreau să spun când este nevoie de laminare, pentru că foarte multe femei n-au fire de păr din sprânceană și doresc laminare. Dragilor, laminarea se recomandă doar pe acele sprâncene naturale cu fire care sunt dezordonate, sunt zburlite, sunt neascultătoare, cresc în toate părțile pentru că au fost pensate excesiv sau poate că au vârtejuri”, a explicat Larisa Tănase.

Procesul de Laminare

„Laminarea este o terapie din trei pași unde se pun niște produse, astfel încât să le fixeze, să stea în sensul cât se poate de natural.
Evident că puteți vedea atât pe rețelele de socializare, cât și în realitate, mai ales prin mall-uri, femei cu sprâncene laminate greșit. Adică sunt zbârlite în sus, zici că au băgat uite așa degetele în priză.
Ce se întâmplă? Acele laminări nu sunt corecte, pentru că laminarea trebuie făcută ca razele soarelui să fie ușor culcată, potolită, delicată, să aducă valoare și la codiță, să creăm efect de lifting”, a adăugat ea.