În ultimele zile, scena politică din România a fost marcată de o serie de acuzații și plângeri care au stârnit dezbateri aprinse.
În centrul acestor controverse se află acuzațiile aduse de diferite părți politice, care se arată cu degetul reciproc pentru ilegalități și abuzuri.
Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac au dezbătut subiectul în emisiunea Miercurea Neagră de la DC News TV.

Acuzații de ilegalitate

„Ce fac ăștia? Au făcut iarăși plângeri peste tot împotriva ăstora (n.r., PNL), că uite că îi pregătesc sediul lui Iohannis, vila din Aviatorilor și că-i ilegal, că nu știu ce. Dar ce-a făcut Viziteu al dvs.? Primăria din Bacău are câteva apartamente într-un bloc nou-nouț, frumos. I-a aranjat un apartament, în care a mutat-o pe o Gigică de la USR. Ilegal.” a expus Mugur Ciuvică.

Contradicții încrucișate

“Adică îi învinovățești pe ăștia că-i fac vilă lui Iohannis, zici că-i ilegal, dar pe Gigica useristă o băgați în apartament. Mai mult, în același timp Clotilde Armand face reclamații la DNA, două pe săptămână, dar când o anchetează pe ea DNA-ul… țipă că sunt ticăloși și noaptea ca hoții și vor să o bage la pușcărie. Amețeala useristă este mult peste orice comedie.” a transmis președintele GIP, Mugur Ciuvică.