Astrologia ne oferă o perspectivă asupra modului în care pozițiile planetare pot influența viața noastră. Recent, astrologul DC News, Daniela Simulescu, a oferit o interpretare interesantă a configurațiilor actuale pentru zodiile Vărsător și Pești.

Vărsător: acțiune și mișcare

„Mergem la Vărsător sau cei cu ascendentul în Vărsător. Păi, dragii mei, Marte, în semnul vostru, Venus în casa a 2-a, Mercur în casa a 3-a, ce înseamnă asta? Nu trebuie să aveți timp să vă gândiți. Cu cât stați să vă gândiți mai mult, cu atât o luați razna. Cel mai bine este să citiți, să vă mișcați, să vă implicați în proiecte. N-aveți voie să vă plictisiți deloc zilele acestea.” a explicat Daniela Simulescu.

Pești: eleganță și investiții personale

“Trecem la Pești sau cei cu ascendentul în Pești. În continuare, cel mai bine ar fi să stați pe modul tac și fac. Nu e momentul să vă certați cu nimeni, să ridicați tot timpul două degete, știți cum e, mai degrabă îmbrăcați-vă frumos. Venus în semnul vostru, mai degrabă preocupați-vă de schimbările de look, poate mai sunt reduceri, vă mai cumpărați una, alta, poate aveți niște economii strânse, le folosiți să le investiți în propria persoană. De aceea, ocupați-vă voi acum.” a adăugat aceasta.
Aceste sfaturi astrologice ne îndeamnă să ne aliniem cu energiile cosmice și să ne folosim timpul în mod eficient, fie că este vorba de a ne mișca și a ne implica în proiecte noi, fie că este vorba de a ne îmbunătăți aspectul și a investi în propria persoană.