Într-un dialog sincer și deschis in platourile DC News TV, Andreea Tonciu împărtășește experiențele sale din săptămâna care a pus-o la încercare in emisiunea Survivor, dezvăluind provocările și deciziile care au marcat această perioadă.

Decizia de a părăsi show-ul

“Și cum a fost pentru tine săptămâna aceea?”, a întrebat Andreea Cercel.
“Pentru mine a fost o săptămână foarte grea. Puteam să rezist mai mult, dar din cauza unor colegi, am zis că mai bine să plec acasă pentru că nu voiam să intru într-un scandal. Eu sunt genul de persoană care tace. Până când izbucnesc, iar când izbucnesc nu mă mai oprește nici vântul, nici pământul.
Și am zis că n-aș vrea să le fac o reclamă foarte bună, să le dau valoarea mea lor. Să-și facă ei valoarea singuri. Și am preferat mai bine să plec acasă, dar eu rezistam. De data asta chiar rezistam.” a explicat Andreea Tonciu.

Conjunctură dificilă

“Ești o femeie foarte puternică. Adică chiar vorbeam și cu Elena Ionescu, condițiile de acolo sunt unele la care nimeni de acasă nu s-ar gândi vreodată. Chiar dacă tu vezi la TV, e altceva.” a completat moderatoarea.
“Îți dai seama, eu din patul meu luxos să aterizez pe niște scânduri. Dar n-a fost o problemă chestia asta, că mă adaptam. La mine conjunctura n-a fost ok. Unii oamenii de acolo m-au deranjat și n-avea rost ca eu să rămân acolo” a continuat diva.