În aceste zile, cerul ne rezervă o surpriză astrală: conjuncția dintre Mercur și Neptun. Acest aspect planetar are darul de a crea mult haos și confuzie în jurul nostru, dar și de a ne deschide noi orizonturi spirituale. Ce înseamnă această conjuncție și cum ne influențează ea? Aflăm de la Daniela Simulescu, astrolog DC News.

Confuzie și haos

“Mercur se apropie de o conjuncție cu Neptun și de obicei are darul de a crea mult haos în jur și multă confuzie, tocmai ca să cauți logică și ordine. Așa că până și cei mai ordonați oameni din lume s-ar putea ca zilele acestea se simtă că o iau razna, pentru că nu înțeleg ce se întâmplă în jurul lor și nu știu cum să găsească firul acela care trebuie. Trebuie neapărat să ne raportăm la următoarea conjuncție dintre Mercur și Neptun, ea se întâmplă mâine și în zilele următoare urmează multe aspecte.” a explicat Daniela Simulescu.

Blândețe și înțelegere

“Nu zic că nu ne poate ajuta o asemenea conjuncție între Mercur și Neptun. Ne ajută mai mult atunci când vrem să fim blânzi cu noi față de o anumită situație, dar ne ajută să și negăm foarte multe din jurul nostru. Și mai face ceva, ne înleznește așa, un pic. Chiar și aceia care se consideră că știu bine lucrurile, știu bine viața și care nu se pot lăsa păcăliți, chiar și aceia s-ar putea să se confrunte cu un pic de dezinformare în perioada aceasta.” a adăugat astrologul.