Marcel Boloș ar fi dorit ca agenții ANAF să aibă pistol, însă premierul Marcel Ciolacu a lămurit că nu se pune problema de așa ceva. Aceasta a fost una dintre temele de discuție ale emisiunii Miercurea Neagră de la DC News TV.

„Banii sau viața”

„Doamna Tache – fiindcă domnul Ciuvică sunt convins că ar fi de acord – cum comentați faptul că Marcel Boloș de la PNL vrea să împuște antreprenori români, străini, de-a valma în România. Știți decizia domniei sale, combătută sigur de Marcel Ciolacu, de a înarma inspectorii ANAF ca să meargă la buticul din colț, să le pună pistolul la tâmplă și să le spună «banii sau viața»”, a spus Bogdan Chirieac la Miercurea Neagră.

Chirieac s-a speriat

„Și v-ați speriat?”, a întrebat Mugur Ciuvică.

„Domne’, ne-am speriat”, a răspuns Chirieac.

„A fost prima dată când Boloș a dat declarații fără să râdă de noi. A fost prima dată când n-a râs”, a adăugat Diana Tache.

„Dvs., care ați făcut armata cu Cocoș, să vă speriați de un preot care vă amenință? Ce colonel sunteți dvs.? Chemați-l pe Cocoș să vă apere”, a continuat Ciuvică.

Ciuvică promite că o apără pe Tache

„Sunt în retragere, am vârsta. Nu mai sunt nici măcar în rezervă. Dar nu sunteți de acord cu împușcarea antreprenorilor cum vrea domnul Boloș?”, a mai chestionat Chirieac.

„Nu a vrut Boloș chestia asta. I-au spus toți că e o stupizenie. Dacă vă e teamă că vă împușcă Boloș, vă apăr și pe dvs., doamna Tache”, a conchis Ciuvică.