Astrologul Daniela Simulescu a venit cu o nouă serie de previziuni în timpul emisiunii sale de la DC News TV.

Pentru ziua de 4 martie trebuie să fim atenți să nu fim cu totul acaparați de lumea virtuală, fiindcă acum este un moment prielnic să ne dăm seama cât timp ne petrecem în mediul online și cât timp trăim cu adevărat în lumea reală.

O zi bună pentru inspirație, dar atenție la timpul petrecut online

„Mercur ne pregătește un sextil cu Uranus. Este o zi bună pentru inspirație, doar că inspirația trebuie să fie puțin diferită, asta îi place lui Uranus. Mercur în Pești e cu capul în nori, dar Uranus în Taur zice să mai coborâm și pe pământ și să încercăm să facem lucrurile diferit față de cum au făcut ceilalți din spatele nostru sau cum fac alții din jurul nostru în acest moment.

Aș putea spune că este o zi nemaipomenită pentru a îmbina partea mai practică a vieții cu tot ce înseamnă inspirație și dorința de a evada. Mulți cu un asemenea aspect vor evada în zona online, în tot ce înseamnă digital, în tot ceea ce înseamnă lumea virtuală”, a explicat Daniela Simulescu.

Cât timp consumăm în lumea virtuală?

„În ultimul timp, cu toții facem asta. Nu mai sunt mulți oameni care nu se trezesc dimineața să se uite pe telefon imediat, dar am face bine ca mâine să ne dăm seama cam cât ne consumăm în lumea virtuală și cam cât stăm cu mintea în lumea reală. Asta dacă nu cumva virtualul va deveni real la un moment dat, dar până atunci mai este, cred eu”, a conchis ea.