Prof. Alexandru Mironov, realizator radio și TV, jurnalist de știință și educație, editor Știință și Tehnică, fost ministru al Tineretului și Sportului, scriitor, este invitat la DC Edu.
Prof. Alexandru Mironov vine la DC Edu, emisiunea realizată de prof. univ. dr. Sorin Ivan, decanul Universității „Titu Maiorescu” din București, dar și directorul revistei Tribuna Învățământului. Iată câteva dintre subiectele despre care se va discuta:

Rezultatele Simulării Evaluării NaționaleProblemele școlii româneștiInegalitățile din sistemul educaționalÎnvățământul din mediul rural. Ce șanse au copiii de la țară?Cum sunt elevii de azi?Cartea, lectura și tehnologia digitalăCriza profesiei didactice? Cum poate deveni catedra atractivă?Ce presupune „reforma reală” a educației? Educația în Era ICT și AIEducația intra muros și extra muros – Sinergia mijloacelor educaționaleRevista Știință & Tehnică – un brand al educației și cunoașteriiRevoluția 5.0: Inteligența Artificială – o Nouă Eră a UmanitățiiEmisiunea va fi difuzată luni, 4 martie 2024, de la ora 09.00 pe Youtube și Facebook DC News și DC News TV.