Iulia Sabbagh ne povestește direct din platourile DC News TV, în cadrul emisiunii “Oracolul Vedetelor”, despre povestea de iubire la care nu se aștepta, dar pe care a conturat-o alături de soțul ei Christian Sabbagh.

O întâlnire de neuitat la Istanbul

“Începutul a fost unul foarte frumos. L-am cunoscut la Istanbul, eu locuind în Spania, nu știam că el este vedetă în România, fapt ce l-a făcut să se îndrăgostească și mai tare de mine, pentru că el era obișnuit ca femeile să sară pe el, să ceară autografe, pe mine, nu, nu am fost impresionată de acest aspect. L-am plăcut, m-a plăcut, ne-am schimbat numere de telefon, eu mi-am continuat viața mea în Spania. El s-a întors în România și-a continuat acțiunile.” a povestit Iulia Sabbagh.

Relațiile la distanță nu rezistă

“Ulterior, când am ajuns în România, îmi povesteau polițiștii cu care lucra că deja nu mai era atent la acțiunile pe unde mergea. Era tot timpul cu gândul la mine și că l-am fermecat. Ulterior, relația nu mergea la distanță. Cred că nicio relație nu se poate păstra la distanță. Și am decis de comun acord ca eu să mă mut în România. Și așa a început povestea noastră.” a explicat Iulia Sabbagh.