Iulia Sabbagh este invitata săptămânii în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News. Soția lui Christian Sabbagh vine în platoul Spectacola, acolo unde ne va dezvălui cum a început povestea de dragoste dintre ea și celebrul jurnalist, dar și cum reușește să se împartă între viața de soție și mămică. 

Iulia Sabbagh este o mămică și o soție dedicată. Frumoasa soție a lui Christian Sabbagh recunoaște că o zi din viața sa este destul de agitată, mai ales că fiul său, George Sabbagh a fost diagnosticat cu TSA și trebuie să meargă zilnic la terapie. 

„În această perioadă mă găsiți puțin agitată. Îmi împart viața între terapii, educația copiilor, viața de mămică, viața de soție a jurnalistului Christian Sabbagh. O zi din viața mea începe cu pregătirea copiilor pentru grădiniță, pentru școală. După cum bine știți, copilul meu suferă de autism și merg în terapie cu el, ca să-l pot ajuta mai mult acasă. Este nevoie să fiu și eu acolo să văd cum lucrează terapeuții cu el, să dezvolt și eu abilitățile acestea, acasă cu el”, ne-a spus Iulia Sabbagh, soția lui Christian Sabbagh. 

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 1 martie 2024, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                        


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                       

Site: https://www.spectacola.ro/                        

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola