Ce ne rezervă astrele pentru acest sfârșit de săptămână? Cum să ne folosim de energia planetelor pentru a ne împlini dorințele și a ne schimba stilul? Daniela Simulescu, astrolog DC News TV, ne va dezvălui ce aspecte astrale ne influențează în aceste zile și cum să le folosim în favoarea noastră.

Mercur și Jupiter ne aduc optimism și vești bune

“Hai să ne uităm astăzi, de fapt, la întregul weekend, la aspectele pe care le avem. Astăzi aș putea spune că Mercur, vestitorul, face un sextil cu Jupiter. Ceea ce înseamnă că e rost și de optimism, și de vești mai bune, și de încredere și de hai-mă, că se poate. Hai să am răbdare, hai să îmi doresc, hai să visez și hai să văd ce se întâmplă. Deci oarecum astrele ne ajută și oarecum weekend-ul acesta să știți că mai avem un aspect care ține de feminitate.” a explicat Daniela Simulescu, astrolog DC News.

Venus și Uranus ne îndeamnă să ne schimbăm stilul

“Venus face un careu cu Uranus, acum vedeți voi careul Venus-Uranus e puțin cam ciudat, e cam sărit de pe fix. Doar că dacă ați așteptat weekend-ul ăla în care să mergeți la cumpărături și să vă cumpărați, să zicem, o bluză mov pe care n-ați lua-o niciodată pe voi, weekend-ul ăsta e potrivit. Dacă ați așteptat momentul să vă cumpărați o pereche de cercei total diferiți ca până acum, ăsta este momentul. Sau dacă vreți să vă machiați într-un fel, să vă coafați, știți cum e, trăsnit așa excentric, revoluționar, să speriați lumea din jur. Nu neapărat dar, să mai schimbați ceva în toată zona de feminitate.” a continuat astrologul.