Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a vorbit la DC News TV despre una dintre marile probleme ale Bucureștiului: traficul.

Pasajele ar fi răspunsul fluidizării traficului

În opinia sa, pasajele construite în ultimii ani sunt o soluție pentru fluidizarea traficului rutier, dar spune că este blocat de colegul său de la Primăria Generală, Nicușor Dan, când vine vorba de alte proiecte din centrul orașului, respectiv partea de Vest a Sectorului 3.

„În afară de zona asta de Centru, care nu este în administrarea noastră, în Sectorul 3 se circulă. Merg și eu prin orașul ăsta, sunt blocaje mari de la cap la cap, mai puțin în Sectorul 3 și în mare parte în Sectorul 4, unde impactul investițiilor, dezvoltării infrastructurii rutiere, se simte”, a spus Negoiță.

Exemplul Doamna Ghica

„Acolo unde erau blocaje grave astăzi se circulă, ceea ce este absolut normal. Așa trebuie să se întâmple. Din nefericire vine primarul general care spune că s-a făcut pasajul de la Doamna Ghica, dar nu e o soluție. Tu ai o problemă cu mansarda.

Pe ce te bazezi când emiți astfel de ipoteze. Ai găsit un specialist, oricât de incompetent ar fi el, să susțină teza asta pe care o emiți tu că pasajele nu rezolvă problemele de trafic? Ești mai deștept decât evidența?”, a adăugat edilul.

„Repet, pasajele din ultimii 2-3 ani și care au rezolvat niște probleme grave în trafic în zona din București ar fi trebuit să-l pună pe gânduri pe un om”, a conchis acesta.