Cristina Bombeanu este consultant în industria de frumusețe și a venit cu mai multe sfaturi de îngrijire pentru bărbați în emisiunea Pastila de Frumusețe de la DC News TV.

Ce fac femeile ar trebui să facă și bărbații

„Care dintre sfaturile și ritualurile de îngrijire a mâinilor sunt valabile și în cazul bărbaților?”, a întrebat Andreea Cercel, moderatoarea emisiunii.

„Toate sunt valabile și în cazul bărbaților, dar trebuie să ținem cont de preferințele domnilor, de timpul pe care îl au și de apetența lor pentru ritualuri de îngrijire. Așa cum știm,

  • sunt bărbați care acordă o atenție deosebită și sunt mai atenți la îngrijirea corporală, a mâinilor sau a feței;
  • sau care preferă produse 2în1, 3în1, și atunci trebuie să le găsim un produs care să li se potrivească.

De exemplu sunt creme puternic hidratante pe care le putem folosi cu dublu rol: dacă aplicăm un strat mai gros, ele acționează ca o mască”, a explicat Cristina Bombeanu.

Cum trebuie acționat

Dacă persoana respectivă nu are suficient timp, întotdeauna poate fi folosit un produs hidratant în strat mai gros. După câteva minute, crema poate fi întinsă pe toată suprafața astfel încât să nu irosim niciun strop din produs.

„ Atunci, în cazul unui bărbat care nu are timp și nu are o înclinare pentru toți acești pași în rutina de îngrijire, îi aplicăm o cremă hidratantă, într-un strat mai gros. Lăsăm 5-10 minute, după care o întindem pe toată suprafața mâinilor”, a conchis aceasta.