Echipa DC News TV a realizat mai multe interviuri stradale în care a cerut opinia bucureștenilor despre activitatea primarului general Nicușor Dan. Iată ce au avut de spus:


Apa caldă, o problemă nerezolvată

“Nu mi se pare normal să oprească apa caldă, din punctul meu de vedere.” a fost reacția unui tânăr cetățean din capitală, care a fost surprins de întreruperea furnizării apei calde în zona sa. Mulți alți locuitori din București se confruntă cu aceeași situație, care le afectează confortul și igiena.

Lipsa de realizări ale primarului Nicușor Dan

“Ce părere aveți despre primarul Capitalei, Nicușor Dan?” a întrebat jurnalista Dana Mihai.
“Din păcate deplorabilă. Nu a făcut absolut nimic în orașul ăsta. Acum, în ultimul timp s-a apucat să bage conducte. Foarte bine că le bagă, dar 4 ani ce a făcut?”, a fost răspunsul unui alt cetățean intervievat din București, care a exprimat nemulțumirea față de activitatea primarului.

Condițiile de viață precare din București

“Ce reproșuri aveți să-i aduceți lui Nicușor Dan?” a întrebat jurnalista Dana Mihai.
“Păi, în primul rând, apa caldă, condițiile de viață pe care le avem aici, în București. Drumurile sunt… vai mama lor.” ne-a spus un alt locuitor din capitală, care a enumerat câteva dintre problemele cu care se confruntă zilnic.
Circulația este îngreunată de lucrările la canalizare, care durează de mult timp și nu se văd rezultatele. În plus, mulți bucureșteni nu au apă caldă, căldură, sau chiar apă rece, din cauza unor defecțiuni sau lucrări neanunțate.
“Se lucrează la canalizare, pur și simplu e terminat. Nu se poate circula, nu-i apă caldă, nu e căldură, nu-i nimic, nici apă rece nu e… Plâng oamenii pe acolo.” a adăugat un locuitor al Sectorului 5, care a descris situația dramatică din unele zone ale orașului.
Acestea sunt doar câteva dintre vocile bucureștenilor, care se simt dezamăgiți și revoltați de modul în care este administrată Capitala. Ei îi cer primarului Nicușor Dan să ia măsuri urgente pentru a îmbunătăți calitatea vieții în București, altfel acesta va fi taxat la alegeri.