Astăzi este o zi specială, pe care o întâlnim o dată la 4 ani. Este 29 februarie, o zi care aduce schimbări și oportunități pentru unele zodii, dar și provocări și obstacole pentru altele. Ce ne rezervă astrele în această zi rară? Aflăm de la Daniela Simulescu, astrolog DC News, care ne oferă previziunile pentru zodiile de foc, pământ și aer.

Berbec: claritate și acțiune

“Bine v-am găsit, asta este o zi istorică, o întâlnim o dată la 4 ani, este rară, deci vă dați seama, trebuie să vorbim despre acest 29 februarie.

Berbec sau cei cu ascendentul în Berbec. Marte se rupe de careul cu Jupiter, ceea ce înseamnă că-ți redobândești claritatea, te așezi puțin și începi să vezi mai bine care trebuie să fie următorul tău pas”, a spus Daniela.

Acest aspect astral îți dă mai multă energie și curaj, dar și o viziune mai realistă asupra situației în care te afli. Este momentul să acționezi în concordanță cu scopurile tale și să nu te lași intimidat de nimic.

Taur: stabilitate și planificare

“Trecem acum la Taur sau cei cu ascendentul în Taur, ne uităm doar la faptul că Venus va face în curând un careu cu Uranus, ceea ce înseamnă că la tine e destul de multă stabilitate zilele acestea

Așa că fă-ți o listă, întocmește-ți un program, un calendar, dar nu te vei putea ține de el așa cum ți-ai dori”, a adăugat ea.

Acest lucru îți aduce surprize și schimbări neașteptate în domeniul relațiilor, al finanțelor sau al valorilor personale. Poate fi o perioadă de instabilitate emoțională, dar și de inovație și creativitate. Fii flexibil și deschis la nou, dar nu neglija nici aspectele practice și materiale.

Gemeni: muncă și rezultate

“Trecem la Gemeni sau cei cu ascendentul în Gemeni, să știi că Mercur e în continuare lângă Saturn. Perspectiva ta asupra vieții nu este cea mai plăcută, dar este cea de genul, dacă muncesc și mă străduiesc, cu siguranță voi și obține ceva”, a conchis Daniela Simulescu.

Astăzi ți se cere să fii mai responsabil și mai disciplinat în ceea ce faci, dar și să îți asumi consecințele acțiunilor tale. Poate fi o perioadă de maturizare și de învățare din greșeli, dar și de recunoaștere și apreciere a eforturilor tale. Fii serios și ambițios, dar nu uita nici de umor și de distracție.