Jurnalista Diana Tache a făcut comparația nefericită între vila actorului american George Clooney și presupusa casă care i se pregătește președintelui Klaus Iohannis.

Comparația este însă nefericită pentru actorul din „Ocean’s Eleven”, care are o vilă de doar 10 milioane de euro, deși are o avere de 50 de ori mai mare de-atât.

George Clooney, un sărac

„Președintele PNL, Nicolae Ciucă, am înțeles că ieri certa ziariștii că «Stăm să speculăm». E treaba noastră ca jurnaliști și ca cetățeni în final să știm: unde stă președintele meu, unde stă fostul meu președinte, unde stă premierul. Dacă stă în bune condiții de tipul 10 milioane de euro.

De exemplu, uite, Madonna are vilă de 30 de milioane de euro, George Clooney de vreo 10 milioane de euro. Un sărac. [Iohannis] nu e la nivelul lui Clooney pentru că 10 milioane de euro pe RAAPPS și pe statul român îi costă numai renovarea acestei locuințe. Pe George Clooney l-a costa 10 milioane toată locuința: teren, casă și așa mai departe”, a explicat jurnalista la emisiunea Miercurea Neagră de la DC News TV.

Înainte de alegeri există mai multe întrebări decât răspunsuri

„Pe mine asta mă surprinde foarte tare și mă amărăște, vă mărturisesc cu sinceritate. Păcat este că începe să ne enerveze genul acesta de presiune fix înaintea alegerilor care urmează și care sunt multe. Prin toți reprezentanții săi, statul român mă sfidează și nu-mi răspunde la întrebările decente pe care le pun ca cetățean. Asta deja mi se pare o mizerie mult mai mare”, a mai adăugat ea.

Miercurea Neagră este un talkshow exclusiv DC News și DC News TV, în care analiștii Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică și Diana Tache vorbesc despre temele săptămânii. Emisiunea se difuzează LIVE în fiecare zi de miercuri de la ora 12:00.