Astrologul Daniela Simulescu a început fulminant emisiunea de astăzi de la DC News TV, explicând rolul careului dintre Marte și Jupiter în plusul de energie pe care îl simțim în aceste momente.

Careu între Marte din Vărsător și Jupiter din Taur

„Astăzi avem un careu între Marte din Vărsător și Jupiter din Taur. Marte, planeta acțiunii și agresivității; Jupiter, planeta abundenței, oportunităților, expansiunii. Când cele două sunt în careu, ei bine, avem entuziasm, efervescență, energie, curaj, dar și energie irosită, zădărnicie. Cu alte cuvinte, dacă tot avem impulsuri și avem chef să facem lucruri și nu avem unde, atunci să ne găsim.

Să găsim unde să ne ducem și să folosim această energie creativ. Poate la un proiect la serviciu: până acum am fost leneși, dar acum zicem «Iau eu proiectul ăsta și mă ocup eu de el». Se vor uita toți și vor zice Uau!”, a explicat Daniela.

Important e să nu lăsăm să treacă acest moment

Trebuie cumva să profităm de plusul de energie de astăzi și să nu-l lăsăm să se irosească, așa că este momentul oportun pentru a face ceea ce ne-am propus poate la început de an.

„Sau zici «De când a început anul mi-am propus» ceva, acum mă duc. Vedeți, dăm pe din afară astăzi și nu se întâmplă nimic dacă lăsăm să treacă acest aspect pe lângă noi. Ne entuziasmăm, dar ne și dezumflăm”, a conchis ea.