Într-o nouă ediție specială a emisiunii noastre, descoperim povestea remarcabilă a lui Andrei Crăciun, de la jurnalist la scriitor și scenarist de succes!

Andrei Crăciun, scenaristul documentarului “Povestea Generației de Aur”, ne poartă prin culisele primului film documentar despre fotbalul românesc din anii de glorie. Într-un interviu captivant la DC News și Spectacola, am explorat alături de el amintirile și experiențele fostelor vedete ale fotbalului românesc din anii 1980 și 1990.

Andrei Crăciun ne-a dezvăluit provocările întâlnite în realizarea acestui documentar captivant și de ce a fost ales acest moment precis pentru lansarea sa. Cu povești autentice și momente cheie din culisele echipelor de succes, filmul promite o incursiune memorabilă în istoria fotbalului românesc.

Nu ratați ocazia să aflați toate detaliile fascinante! Emisiunea va fi transmisă live pe data de 28 februarie 2024, miercuri, la ora 10:00 dimineața. Un eveniment de neratat pentru toți pasionații de fotbal și iubitorii poveștilor inspiraționale!