Astrologul Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru astăzi, 26 februarie 2024, într-o nouă ediție a Horoscopului zilnic de la DC News TV.

Două tendințe care se bat cap în cap

Această Lună Plină a fost marcată de un careu între Venus și Jupiter, care a creat un contrast între nevoia de economisire și tendința de cheltuială, între disciplină și exces, între ordine și haos.

„Ducem în continuare efectul Lunii Pline din Fecioară și în același timp un careu între Venus și Jupiter. Cumva, Luna Plină în Fecioară ne îndeamnă să economisim, să ne abținem, să fim austeri, iar careul Venus – Jupiter ne împinge să cheltuim, să exagerăm, să fim extravaganți. Sunt două aspecte care se bat cap în cap, dar așa este și viața de cele mai multe ori, nu e liniară”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Berbec: Atenție la epuizare și pierderi

Unul dintre semnele care a resimțit cel mai puternic efectul Lunii Pline din Fecioară a fost Berbecul. Acest semn de foc, guvernat de Marte, a fost provocat de aspectele tensionate ale acestei luni, care i-au cerut să își tempereze impulsivitatea și să își canalizeze energia în mod constructiv.

„Începem cu Berbecul și cu cei cu ascendentul în Berbec. Încearcă să nu te epuizezi foarte mult, pentru că și Marte urmează să facă un careu cu Jupiter și excesul de zel nu-ți aduce câștig, îți aduce chiar pierderi”, a adăugat ea.

Astfel, Berbecul a avut nevoie să își echilibreze acțiunile cu planificarea, să își stabilească priorități și să își gestioneze resursele cu înțelepciune.