Analistul politic Bogdan Chirieac a fost invitat la o televiziune de știri din România pentru a comenta așa-zisa „viloaie de lux” deținută de Florian Coldea în afara țării.

Fiind aflat la pensie, Coldea are dreptul la o viață privată

„Nu pot spune decât că domnul Coldea a fost decorat atât de Statele Unite, cât și de Franța. Nu mai vorbesc de statul român. Statul român e putred, acolo nici nu știi ce se întâmplă. Iar acum este o persoană în retragere, la pensie și poate face ce dorește domnia sa. Este o persoană liberă din toate punctele de vedere”, a explicat analistul la România TV.

Fiscul din România aleargă buticarii români

„Cu vila, cu nu știu ce… L-a întrebat cineva pe Bogdan Neidoni care a lucrat la stat de unde a avut bani să-și ia vilă pe Coasta de Azur?

Fiscul din România aleargă antreprenorii români, aleargă buticarii. Ce mașină au, ce telefon au, de ce muncesc sâmbăta și duminica și de Paște și de Crăciun și de Anul Nou și nu-și iau vacanță. În condițiile în care toți bugetarii au 14 mini concedii pe an. Sunt lucruri care ar trebui lămurite, dar nu vor fi lămurite niciodată”, a conchis Bogdan Chirieac.