Actorul Denis Hanganu a vorbit la Oracolul Vedetelor de la DC News TV despre faptul că oamenii au început să-l recunoască și după numele său real, nu doar după numele personajelor interpretate, datorită prestației din serialul Clanul.

Rolurile se tot schimbă, actorul rămâne

„Am mai spus în interviuri, am mai declarat că mi-ar plăcea ca oamenii să rămână cu actorul Denis Hanganu, pentru că Denis poate să facă și alte rolului la rândul lor, atunci când or veni.

Și atunci am văzut asta pe stradă. E un feedback activ, real, cum că oamenii mă strigă direct pe nume, ceea ce e mare lucru. Ai dreptate, oamenii tind să te asocieze cu numele personajului și să te strige așa pe stradă. Ei bine, în Clanul este pentru prima oară când am trăit chestia asta, cum că oamenii îmi știu numele și prenumele și mi se adresează așa”, a explicat Denis Hanganu la Spectacola.

Nu este doar o simplă întâmplare. Înseamnă că omul te-a căutat și te va ține minte

„E extraordinar fiindcă simți mai mult decât un minimum de interes din partea spectatorului. Simți că i-ai atras atenția, s-a interesat despre tine. «Cum îl cheamă pe băiatul ăsta? Joacă Tudor Achim, e protagonist în Clanul. Dar cum îl cheamă? Denis Hanganu. Ia uite, măi». Memorează numele.

Deci toate etapele astea sunt trecute, iar atunci când te strigă pe nume înseamnă că a făcut toată căutarea asta deja, ceea ce e mare lucru”, a adăugat el.

„Înseamnă că te va urmări și pe viitor”, a comentat moderatoarea emisiunii, Andreea Cercel. „Da, exact, dacă i-am atras atenția. Înțelegi la ce mă refer? Înseamnă că proiectul a făcut lucrul acesta, ceea ce de foarte bun augur”, a conchis actorul.