Maison Olfactif este un concept total nou și se poate încadra  în zona parfumeriei de lux pe piață din România, dar și pe piața mondială de haute parfumerie. Casa de parfumuri a lansat 3 categorii de extracte de parfum cu totul aparte și buchete olfactive unice. 

Cele 3 categorii au și denumiri sugestive: „Les phéromonaux”, ,,Les émotionnels” și ,,Les suprêmes”.  Fiecare categorie duce explorarea individuală olfactivă în zone diferite de trăiri ale celor ce iubesc parfumurile și care caută luxul selectiv în toate aspectele vieții lor. Acestea se remarcă prin faptul că sunt macerate timp de peste 6 luni în mediu cu temperatură și lumină  monitorizate constant. Fiecare parfum are un nume ce pare desprins dintr-un jurnal cinematografic și induce starea provocată de buchetul olfactiv.

Ioana Marinescu, fondatorul acestui brand, vine la interviurile Spectacola și DC News, acolo unde ne va spune istoria celor mai noi parfumuri apărute în România. 

Interviul poarte fi urmărit sâmbătă, 24 februarie, de la ora 14.00 pe DC News și Spectacola – Facebook și Youtube, dar și DC News TV.


Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania   


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                       

Site: https://www.spectacola.ro/                        

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola