Conferința de presă de miercuri seara a liderilor PSD și PNL a fost momentul în care jocurile multora din ambele partide au fost date peste cap. Aceasta este concluzia la care s-a ajuns în emisiunea Ce se întâmplă de la DC News TV moderată de Răzvan Dumitrescu.

Aceeași față pe care a făcut-o Tucker Carlson în interviul cu Vladimir Putin

„S-au dat și imagini din sală în timp ce liderii (PSD și PNL) vorbeau. Aveau niște poker-face unii dintre ei de genul «Ce să facem, asta e…»”, a spus Răzvan Dumitrescu.

„Da, ca aceia care râd când pierd Oscarul”, a replicat prof. Bogdan Teodorescu.

„Atenție, era fața pe care am mai văzut-o la Tucker Carlson în interviul cu Vladimir Putin după ce Putin i-a zis: «Și tu ai vrut să mergi la CIA, dar nu te-au primit ăia». Din momentul ăla i s-au sucit niște mușchi pe față și așa a rămas până la finalul interviului. Am remarcat chipul cel puțin la trei personaje”, a adăugat Dumitrescu.

Jocuri care s-au sfărâmat

„Probabil niște jocuri s-au sfărâmat când s-a anunțat comasarea alegerilor, dar și listele comune pentru europarlamentare. L-am văzut pe Rareș Bogdan, parcă nu era în pielea lui. Nici Mihai Tudose nu arăta foarte în formă. Gabriela Firea și Sebastian Burduja erau poker-face”, a continuat realizatorul TV.

Experimentul unui candidat independent începe la Capitală

„Da, ei probabil vor fi primul experiment de genul hai să vedem dacă merge un independent, adică o cooperare transpartinică mult mai aprofundată decât până acum. Experimentul de la București să fie «nici de la noi, dar nici de la voi». Să fie un terț, un neutru și vedem dacă asta merge pentru mai departe. S-ar putea să asistăm la asta”, a argumentat Bogdan Teodorescu.