Ritualul complet pentru îngrijirea mâinilor. Greșeli care duc la uscarea lor. Cristina Bombeanu, la Pastila de Frumusețe

Descriere:

Cristina Bombeanu, consultant în industria de înfrumusețare, este invitata săptămânii din cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical. Vom discuta în această ediție despre cât de importantă este o rutină amănunțită pentru îngrijirea mâinilor și despre motivele pentru care nu trebuie să uităm să facem asta în fiecare zi.

Totodată, trebuie să știi că sunt unele greșeli comune pe care le poți face zilnic și care pot accentua efectul de mâini uscate. Partea bună este că ele pot fi evitate, iar Cristina Bombeanu ne va spune cum.

Cu toate aceste subiecte, dar și cu multe altele, vă așteptăm sâmbătă, 24 februarie 2024, la Pastila de Frumusețe.

Temele abordate în această ediție:

Ritual pentru îngrijirea corectă a mâinilor

Rolul exfolierii mâinilor

Îngrijirea mâinilor pentru bărbați

Cum se aplică corect crema de mâini

Importanța SPF-ului pentru mâini

Soluțiile care pot usca mâinile

Cum îți protejezi eficient mâinileNu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 24 februarie 2024, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, DC Medical, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromaniaNe găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola