Felicia Filip, directorul Operei Comice pentru Copii, vine în platoul Spectacola și DC News, pentru a vorbi despre noile premiere care vor avea loc aici începând cu luna martie.

Prima zi de mărțișor aduce, astfel, „Flautul Fermecat” în fața celor mici, dar și celor mari, în regia lui Cristian Mihăilescu. Este o producție de excepție, promite Felicia Filip, care spune că nu trebuie să ratați povestea, indiferent de vârsta pe care o aveți.

Producțiile speciale nu se termină aici, urmând multe alte surprize, precum ar fi Musicalul Matilda, însă pe larg vă lăsăm să descoperiți programul în emisiunea pe care am realizat-o alături de doamna Felicia Filip.

Nu ratați emisiunea de sâmbătă, 24 februarie, ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV



Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania



Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola